miércoles, 23 de junio de 2010

21 06 10 New Orleans de festa!!!

21 06 10 New Orleans de festa!!!

Per fi tot el que se us havia ocultat i tots vosaltres voliau saber!!!! La primera part l'escriu el Marçal, i la resta també segons el que em van explicar els que van continuar de fiesta!!

Arrivem a New Orelans, i el check in a l'hotel no el podem fer fins a les 16.00h, aixi que hi deixem el cotxe i les maletes i anem a fer una volta de reconeixement, tot molt bonic, cases d'estil frances i espanyol, amb els tipics balcons de forja. També comencem a veure les primeres persones que no saps si són homeless o frikis!!!

Arrivem a Bourbon St, carrer de juerga, s'escolta la música en directe a dins dels bars, i parem a fer un beure, demanem 3 buds light, i ens cobren 5$!!! Ens adonem que es tracta de la happy hour.
Abans del Check in anem a dinar/sopar, i entrem a un restaurant de menjar tipicament Cajun, ens demanem uns bloody mari i un voodoo.

Comencem a tastar l'estil Cajun, el qual en resum es tracta de menjar extremadament especiat, encara que no és picant.
Aspecte de Bourbon St a mitja tarda, la noia que camina pel mig, no savem si és realment una dona!!!
Provem la beguda que ens va recomanar els de North Carolina (BBQ de Fort Stockton-Texas), la famosa Hand Granade, no savem exactament que te, pero entra be, i al cap d'una estona explota dins teu. Ens vam emportar els vasos de record.
En aquest pub hi tocava un grup, amb els quals vam acabar xerrant, al bateria li agradava els Tool i li va agradar les nostres samarretes de Black Sabbath i Ministry, els vam acabar comprant el seu CD.
Al pub heavy de New Orleans, Dungeon, vam coneixer aquest americà, germa bessó de Michael Moore. Vam acabar xerrant de series, música i de lo xocant que ens sembla la seva societat.
La Celeste demana a un grup que toquin la seva cançó de Kansas preferida "Carry On, My Wayward Son"
A partir d'aquest punt jo vaig marxar a l'hotel, estavam sortint des de les 15:00 hores i ja en tenia prou, el matrimoni per lo que es veu s'ho va passar de muerte juntament amb Michael Moore!!

Es van trobar amb aquest home que va regalar molts collars a la Celeste, i ella no va tenir que ensenyar-li res a canvi.
En algun pub va ballar.
Hi havia molts locals plens de pilinguis, creiem que era espectacles de sexe en directe, la Celeste pel que es veu va començar a fotografiar-ho tot!!!
Un altre pub on la cambrera servia els Shots (xupitos) amb la boca.
I bé la resta jo ja me la van explicar, al banquet ja els hi treureu la resta d'informació.

Fins aviat!!!

1 comentario:

seracc dijo...

Pos despres de tant Hand Grenade, beures amb Michael Moore xupitos han quedat prou be les fotos.

Jo les esperava mogudes i borroses, com les que fem a la Plec.